21. dec. 2010

Gibanica in Julebord

Zadnji tedni so bili predvsem v znamenju veliko dela in božiča. Tukaj pred prazniki vsi hodijo na božične večerje, tako da so gostilne polne vse dni v tednu, v kasnejših urah pa tudi vsi pubi in bari polni ljudi v kravatah. Tukaj je ta večerja res pomembna, obvezno nova obleka in seveda vse kar paše zraven. Konec prejšnjega tedna je imela božično večerjo Tadeja. Praznovali so pri učiteljici, jedli so suši in seveda za to posebno priložnost je bilo treba kaj speči. Pečenje brez pečice je kar poseben projekt ampak nama je ratalo narediti super gibanico, čeprav sva jo delala prvič.
Med tednom smo zopet delali na polno, sam še vedno delam na projektu mostu, saj moramo pred božičem dostaviti veliko stvari. Projekt bi bil čisto enostaven, če nebi bili omejeni s težo, tako pa nam nagajajo same nevrjetne stvari. Bodo pa na našo pobudo v angliji v kratkem izdali popravek programa, ki bo popravil napako ki smo jo našli s pomočjo mostu:)
V petek pa smo imeli večerjo še v naši firmi, skupaj z arhitekti s katerimi si delimo pisarno. Super večerja, super vino, nekaj lokalov in hoja domov ob 7h zjutraj. Tako da je "večerja" super uspela!
V teh dneh pa končno odhajava na zaslužene počitnice in to v Slovenijo. Komaj čakava, da se končno malo spočijeva od napornega urnika:)
Še nekaj slik by Tadeja:

Zimska idila

Najbolša gibanica na Norveškem

Kičast zahod

Klasičen nedeljski zajtrk

3 komentarji:

  1. Gibanica zgleda res k iz knjige Zakladi Slovenije-svetovna! No k se glih vračata iz Norveške bi pa naročil, da mi prineseta Swix maže za tekaške smučke, baje so gor cenej :D

    LP,Leny

    OdgovoriIzbriši
  2. oglasita se kaj na rovah - če še znata do tja :P
    v.

    OdgovoriIzbriši

Podpiši se :)